X-Factor: Στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο πρώην διαγωνιζόμενος

X-Factor: Στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο πρώην διαγωνιζόμενος
X-Factor

Ο 47χρονος τραγουδιστής που ήρθε πέμπτος πριν από 13 χρόνια στο βρετανικό X-Factor δίνει μάχη για τη ζωή.

Πρώην διαγωνιζόμενος του talent show, X-Factor, ο 47χρονος τραγουδιστής Chico, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του στην επιστροφή από μια live εμφάνιση που έδωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων.

Ο Chico έγινε ιδιαίτερα διάσημος μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor το 2005, όπου κατάφερε να φτάσει ως την πέμπτη θέση. Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε ένα single, με το τραγούδι “It’s Chico Time” που κατέκτησε την πρώτη θέση στα βρετανικά charts. Ωστόσο, οι επόμενες μουσικές του επιλογές δεν είχαν την ίδια απήχηση.

Ο Chico πήρε μέρος σε ένα ακόμη τηλεοπτικό show το 2012, αυτή τη φορά για το Dancing On Ice. «Το περιστατικό υπήρξε μεγάλο σοκ για τον ίδιο, την οικογένειά του και τα δύο τους παιδιά» δηλώνει ο ατζέντης του που ζήτησε από τα μέσα να σεβαστούν την προσωπική ζωή του πελάτη του.

Ο άνδρας δήλωνε το 2013, με αφορμή την επετειακή εκπομπή για τα 10 χρόνια του X-Factor στο BBC πως η συμμετοχή στο παιχνίδι άλλαξε τόσο τη ζωή του, όσο και εκείνη της οικογένειάς του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version