Ξεσπάθωσε η πανίσχυρη αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν – Η αναφορά στον Μπάιντεν

Ξεσπάθωσε η πανίσχυρη αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν – Η αναφορά στον Μπάιντεν
Κιμ Γιο Τζονγκ AP

Επικριτική εμφανίστηκε η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν ως προς τους Τζο Μπάιντεν και Γιουν Σουκ Γέολ, μετά τη συνάντηση των δύο ηγετών στη Νότια Κορέα.

Στα χνάρια του Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως βαδίζει και η αδερφή του, Κιμ Γιο Τζονγκ, σχολιάζοντας με τον ίδιο σκληρό τρόπο τη συνάντηση που είχε ο Τζο Μπάιντεν με τον Γιουν Σουκ Γεόλ.

Η αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας σχολίασε τη συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Νότιας Κορέας, υποστηρίζοντας ότι θα επιδεινώσει την αστάθεια και την ασφάλεια στην περιοχή.

Η συμφωνία αποτελεί “τυπικό προϊόν της ακραίας εχθρικής πολιτικής τους κατά της Βόρειας Κορέας, που αντικατοπτρίζει την πιο εχθρική και επιθετική βούληση δράσης”, είπε χαρακτηριστικά η Κιμ Γιο Τζονγκ, σχολιάζοντας την απόφαση της Ουάσινγκτον να αναπτύξουν πυρηνικό υποβρύχιο στη θάλασσα της Νότιας Κορέας.

“Ως εκ τούτου, θα οδηγήσει μόνο στο να εκτεθεί η ειρήνη και η ασφάλεια της βορειοανατολικής Ασίας και του κόσμου σε σοβαρότερους κινδύνους, και είναι μια πράξη που δεν μπορεί ποτέ να γίνει ευπρόσδεκτη”, πρόσθεσε.

Έστρεψε τα “βέλη” της και προσωπικά κατά του Τζο Μπάιντεν και τις σχετικές δηλώσεις που έκανε, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έγινε “μία ανόητη παρατήρηση από ένα άτομο που βρίσκεται στη δική του θέση”, ενώ χαρακτήρισε “ανόητo” τoν πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ Γέολ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα