Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα αγοράσετε το τέλειο δώρο την τελευταία στιγμή

Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα αγοράσετε το τέλειο δώρο την τελευταία στιγμή
UNSPLASH

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Ευκαιρία, λοιπόν, να υπενθυμίσετε στον άνθρωπο που αγαπάτε τα συναισθήματά σας.

Τί καλύτερο, λοιπόν, απ’ το να ακολουθήσετε τις δημοφιλείς επιλογές, τριαντάφυλλα και σοκολατάκια!

Το τριαντάφυλλο επικρατεί στις επιλογές των ανδρών και ειναι το δημοφιλέστερο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μιας και είναι το κλασικό λουλούδι της αγάπης και του έρωτα. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα, κυρίω,ς συμβολίζουν την αγάπη, τον ρομαντισμό και την ομορφιά.


Λένε ότι οι ερωτευμένοι έχοντας μια δόση τρέλας είναι ικανοί να αποδείξουν την αγάπη τους με οποιονδήποτε τρόπο. Με εκρηκτικά συναισθήματα και φλογερό πάθος ακολουθούν την καρδιά και όχι τη λογική τους. Τέτοιου είδους συναισθήματα περιγράφει και η τεράστια αγκαλιά από κατακόκκινα τριαντάφυλλα, γι’αυτό άλλωστε ονομάστηκε και επιβεβαίωση της αγάπης!

Μια εξίσου ωραία και μοντέρνα εκδοχή ειναι τα τριαντάφυλλα μέσα σε κουτί. Οι επιλογές και τα μεγέθη άπειρα. Πολύ ιδιαίτερο και νεανικό επίσης το Κουτί Just Love με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Το τελευταίο trend στη κατηγορία των κόκκινων τριαντάφυλλων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελουν τα Toy Flowers. Πρωτότυπα και ιδιαίτερα θα κλέψουν τις εντυπώσεις και σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα!

Extra tip: Θα σας προτείναμε να συνοδεύσετε τα τριαντάφυλλα από ένα προσωποποιημένο σοκολατένιο δώρο!

Μπορείτε να επιλέξετε το σχεδιο που σας αρέσει σε όλες τις διαθέσιμες γεύσεις (σοκολάτα γάλακτιος, λευκή σοκολάτα, σοκολάτα υγείας). Η σοκολάτα είναι αρίστης ποιότητος, χειροποίητη, αρωματισμένη ελαφρώς με φυσική βανίλια και παράγεται στην Ελλάδα. Ενα χαρμάνι γεύσης που θα σας δώσει τις καλύτερες των εντυπώσεων και στις 3 εκδοχές του.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα