Τα καλύτερα smartwatch για εσάς που τρέχετε τον πρώτο σας Ημιμαραθώνιο

Τα καλύτερα smartwatch για εσάς που τρέχετε τον πρώτο σας Ημιμαραθώνιο

Αυτή την Κυριακή (13/11) θα γεμίσει η πόλη με δρομείς εξαιτίας του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας. Αν τρέχετε τον πρώτο σας Ημιμαραθώνιο, βρήκαμε για εσάς το πιο απαραίτητο gadget για τη διαδρομή σας.

Αν ξεκινήσατε πρόσφατα το τρέξιμο και ετοιμάζεστε να κάνετε τα πρώτα σς 5χλμ ή 10χλμ πρέπει να έχετε και τα αναγκαία gadget για να κάνετε τη διαδρομή σας ακόμη πιο αποτελεσματική. Με το κατάλληλο smartwatch μπορείτε να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας παλμό, να κάνετε καταμέτρηση των βημάτων σας και να ελέγχετε την απόσταση που διανύετε.

Όταν δεν προπονείστε ή δεν τρέχετε σε κάποιον αγώνα το smartwatch σας μπορεί να σας υπενθυμίζει ότι έχετε «κάτσει» πολύ ώρα, όπως και να μετράει τις θερμίδες σας και να παρακολουθεί τον ύπνο σας.

Και επειδή όλα συνδέονται μέσω Bluetooth με το κινητό, να σας αναφέρουμε πως θα λαμβάνετε στο smartwatch όλες τις ειδοποιήσεις εισερχομένων κλήσεων ή μηνυμάτων αλλά θα ανακαλύψετε και πολλές άλλες λειτουργίες.

Αν θελετε όλα τα παραπάνω, στην παρακάτω λίστα με smartwatch θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει!

Head Smartwatch Los Angeles Black Silicone

Το Head Los Angeles είναι ένα smartwatch με οθόνη αφής που μπορεί να συνδεθεί με κινητό Android ή iOS. Διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή καρδιακών παλμών, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τον σφυγμό σας όποτε θέλετε

Smartwatch Xiaomi Mi 46mm – Μαύρο

Το νέο Smartwatch Xiaomi Mi Watch, το οποίο αποτελεί την ιδανική επιλογή για άθληση αλλά και τον εργασιακό χώρο. Είναι εξοπλισμένο με 117 workout modes, που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της άσκησής σας

Apple Watch SE GPS 44mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band – Regular

Το Apple Watch SE διαθέτει λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε συνδεδεμένοι, δραστήριοι, υγιής και ασφαλής, με τη βελτιωμένη εφαρμογή Προπόνηση με προηγμένες μετρήσεις και τρόπους άσκησης. Παρακολουθήστε την καθημερινή σας δραστηριότητα στο Apple Watch και δείτε τις τάσεις στο app Άθληση του iPhone.

Huawei Watch GT 2 Pro Sport Edition (Sapphire)SmartWatch

Το Huawei Watch GT 2 Pro με AMOLED οθόνη αφής 1.39 ιντσών έχει κομψό, ελαφρύ σχεδιασμό και είναι ο ιδανικός σύντροφος για την προπόνηση και τις υπαίθριες δραστηριότητες σας

Ρολόι Smartwatch Das.4 SG05 Μαύρο

Κολυμπήστε οπουδήποτε και προπονηθείτε παντού με το Smartwatch Das.4 SG05 το οποίο είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της άσκησης αφού διαθέτει πληθώρα λειτουργιών για την ύπαιθρο και όλα τα αθλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα