Θρίλερ στην Καλλιθέα

Θρίλερ στην Καλλιθέα

Δύο Μαροκινοί κατέλαβαν το σπίτι ομοεθνών τους που τους φιλοξενούσαν, όταν τους ζητήθηκε να φύγουν. Κράτησαν όμηρο μια γυναίκα απειλώντας την με σπαθί. Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας

Μια υπόθεση βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε στην Καλλιθέα.

Μέσα σε σπίτι δύο Μαροκινοί οπλισμένοι με μαχαίρι και ένα μικρό παραδοσιακό σπαθί είχαν κυριολεκτικά ταμπουρωθεί, ενώ έξω από το σπίτι βρίσκονταν περίπου δέκα περιπολικά.

Οι δυο Μαροκινοί ήταν φιλοξενούμενοι στο συγκεκριμένα σπίτι, στο οποίο μένει ένα συγγενικό τους ζευγάρι, το οποίο τους ζήτησε να φύγουν και τότε άρχισε η δράση τους. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης κρατούσαν όμηρο τη γυναίκα, την οποία τελικά ελευθέρωσαν το πρωί της Παρασκευής.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι κάλεσε τα ξαδέλφια του ενός για να τους επισκεφτούν και οι δεύτεροι αφού μέθυσαν από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, άρχισαν να κάνουν φασαρία. 

Το ζευγάρι προσπάθησε να τους διώξει, επειδή η κατάσταση είχε  ξεφύγει από τα όρια, ωστόσο οι συγγενείς δε φάνηκαν να πτοούνται και πήραν ένα μαχαίρι μαζί με ένα σπαθί, κρατώντας τη γυναίκα όμηρο όλο το βράδυ.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο απελευθέρωσε τη γυναίκα και έβγαλε τελικά έξω τους μεθυσμένους συγγενείς.

SHARE:

24Media Network