Ελληνοφρένεια: Έκοψαν εμάς και επαναφέρουν τις Οικογενειακές Ιστορίες

Ελληνοφρένεια: Έκοψαν εμάς και επαναφέρουν τις Οικογενειακές Ιστορίες

Η απάντηση από τη Ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια για το αιφνίδιο κόψιμο της εκπομπής από το κανάλι του Alpha

Το βράδυ της Τετάρτης η Ελληνοφρένεια ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι η εκπομπή κόπηκε αιφνιδίως από το πρόγραμμα του Alpha.

Οι άνθρωποι της Ελληνοφρένειας ανέφεραν δε πως είχαν ήδη γυρίσει και μοντάρει το επόμενο επεισόδιο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποχαιρετίσουν από την οθόνη, το κοινό τους. Η απάντηση ήρθε δια στόματος τους από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον Real FM, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν, “είναι η δεύτερη φορά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης που κόβεται βιαίως μια σατιρική εκπομπή. Πρώτη φορά ήταν με την εκπομπή της Μαλβίνας. Δεν υπάρχει βέβαια συσχετισμός αλλά είναι ένα γεγονός”. Στη συνέχεια σχολίασαν καυστικά: “Όταν εμείς πήγαμε στον Alpha κόπηκαν οι Οικογενειακές Ιστορίες, τώρα που κοπήκαμε εμείς αρχίζουν πάλι οι Οικογενειακές Ιστορίες”.

Ο δε Αποστόλης συνέχισε: “Ζητώ από τον Χατζηνικολάου να με βγάλει ντυμένο Τσολιά το βράδυ να σπάσω τη σιωπή μου”, ενώ πρόσθεσαν πως η εκπομπή σταμάτησε “για λόγους αισθητικής. Τον τελευταίο καιρό το κλίμα ήταν κακό, σε αντίθεση με το πώς ήταν το κανάλι παλαιότερα όταν είχαμε πτώση στα νούμερα. Τότε είχαμε αλλάξει ώρα. Αν θες να κρατήσεις σατιρική εκπομπή υπάρχουν λύσεις, μπορείς να αλλάξεις ώρα, να ρίξεις το μπάτζετ. Αν θες μια τέτοια εκπομπή βρίσκεις τρόπο. Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας, μονάχα λογοκρίνεται. Το κλίμα είναι το βασικότερο κριτήριο για εμάς, ειδικά έτσι όπως είναι τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια με τις ώρες εργασίας και τις πληρωμές. Αν δεν είναι καλό το κλίμα δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο. Έτσι, δεν προλάβαμε καν να κάνουμε το τελευταίο επεισόδιο όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, είχαμε ένα άγαρμπο τέλος”.

“Καταλαβαίνουμε ότι δεν χωράμε εκεί. Δεν χωράμε πουθενά όπως λέει και ο φίλος Αγγελάκας. Προφανώς και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους τεχνικούς του καναλιού, δεν προλάβαμε καν να τους αποχαιρετίσουμε. Θα τους ξαναβρούμε στο μέλλον αλλού και τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία, ανέφεραν”. Στη συνέχεια έπαιξαν στον αέρα το τραγούδι Ζβάρα που έχουν διασκευάσει οι VIC, οι οποίοι το είχαν παρουσιάσει και στην τηλεοπτική εκπομπή.

Θυμίζουμε πως κύκλοι του Alpha σχολίαζαν χθες πως η εκπομπή κόπηκε λόγω κακών αποδόσεων σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές μετρήσεις. Ωστόσο, τα τελευταία επεισόδια κατέγραφαν νούμερα πάνω από 20%.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως την ώρα της Ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας της Πέμπτης, “έπεσε” το live24 λόγω επισκεψιμότητας. Τέλος, για λογοκρισία έκαναν λόγο και οι συντελεστές της Ελληνοφρένειας μιλώντας στο Έθνος που κυκλοφορεί στα περίπτερα σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα