Εξελίξεις για το ΔΟΛ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου για "ανάσα" στους εργαζομένους

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση σχετικά με τη νέα αίτηση που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ στη Δικαιοσύνη, ζητώντας να ανατραπεί προηγούμενη απόφαση και να υπάρξει η δυνατότητα αποδέσμευσης χρημάτων από κάποιο τραπεζικό λογαριασμό.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, οι δικηγόροι των τραπεζών υποστήριξαν ότι "η διακοπή της κυκλοφορίας των εφημερίδων συνιστά ουσιαστική υποβάθμισης της αξίας του περιουσιακού στοιχείου που δεσμεύσαμε", συναινώντας έμμεσα στο αίτημα των εργαζομένων για το «ξεμπλοκάρισμα» ενός λογαριασμού.

Όπως τόνισαν, από την εκποίηση αυτής της περιουσίας στοχεύουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους. Συνεπώς εάν η επιχείρηση μπορέσει να λειτουργήσει μέσω του ανοίγματος του τραπεζικού λογαριασμό, διευκολύνεται ο εκπλειστηριασμός σε καλύτερη αξία προς όφελος των πιστωτών και των εργαζομένων.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι των εργαζομένων και των σωματείων, υποστήριξαν ότι η διακοπή της κυκλοφορίας των εφημερίδων (έντυπων και ηλεκτρονικών) και των περιοδικών και της εκπομπής του ραδιοφώνου αποτελεί βλαπτική συνέπεια για την επιχείρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν κυκλοφόρησαν 'Τα Νέα'

Νέα προσφυγή εργαζομένων του ΔΟΛ στη Δικαιοσύνη

ΤΑ ΝΕΑ: 'Είμαστε εδώ'. Το πρωτοσέλιδο - μήνυμα των εργαζομένων

SHARE:

24Media Network