Μαντζουράνης: ‘Δεν είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη, είμαι του Κοντομηνά’

Μαντζουράνης: ‘Δεν είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη, είμαι του Κοντομηνά’

Διαψεύδει ο δικηγόρος Γ. Μαντζουράνης, ότι είναι δικηγόρος του Β. Μαρινάκη. Διαβάστε τι δήλωσε

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες Γιάννης Μαντζουράνης πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου είχε συνοδεύσει τον επιχειρηματία και διεκδικητή μίας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Άρειο Πάγο, δηλώνοντας πως είναι δικηγόρος του.

Ο κ. Ματζουράνης με δήλωσή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών” αναφέρει:

“Είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη. Είμαι δικηγόρος του Θεόδωρου Κουρίδη, συγκατηγορουμένου του κ. Μαρινάκη, και ουδέποτε έχω εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη σε καμία δίκη. Τουναντίον, είμαι δικηγόρος του Δ. Κοντομηνά (σ.σ.: ιδιοκτήτη του ALPHA) στην υπόθεση του Ταμιευτηρίου και στο φορολογικό ποινικό του”.

“Πρόκειται για συνειδητή αθλιότητα του αισχίστου είδους. Σήμερα θα πάρουν τα εξώδικα και αύριο-μεθαύριο θα προχωρήσω σε αγωγές. Δεν μπορούν να παίζουν έτσι. Όσο ισχυροί και να είναι κάποιοι, θα πρέπει να αντιληφθούν πως δεν υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης υπεράνω του νόμου” ανέφερε αργότερα ο κ. Μαντζουράνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”.

Ο κ. Μαντζουράνης γνωμοδότησε ως νομικός εκπρόσωπος του Δημοσίου, να γίνει δεκτή η εγγυητική επιστολή του σχήματος Καλογρίτσα, η οποία καταγγέλθηκε ως εκπρόθεσμη από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Επίσης, εκπροσώπησε το ελληνικό δημόσιο και στη δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στις 4 Ιουλίου, στις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών κατά του διαγωνισμού.

Σημειώνεται πως η προσομοίωση του συστήματος της δημοπρασίας ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας. Η δημοπρασία εκκινά στις 9 το πρωί της Τρίτης και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 3 εκατομμύρια ευρώ για κάθε άδεια. Αναμένεται επίσης να έχουμε εξελίξεις και στο θέμα της DIGEA, μέσα στο επόμενο διάστημα.

Στη δημοπρασία θα συμμετάσχουν οκτώ από τους 11 που κατέθεσαν αίτηση, καθώς απορρίφθηκε εξαρχής το ΑΡΤ (Καρατζαφέρης) που δεν είχε καταθέσει το παράβολο των 30.000 ευρώ και στη συνέχεια το MEGΑ, αφού ο φάκελός του ήταν ελλιπής.

Χθες, έμεινε εκτός διαδικασίας το Epsilon του Φιλίππου Βρυώνη, καθώς η εγγυητική επιστολή που κατέθεσε, από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, είχε ισχύ μόλις 36 ημερών αντί 365 ημερών που προέβλεπε ο νόμος. Αντίθετα, εντός διαγωνισμού έμεινε ο Χρήστος Καλογρίτσας (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.). Η ένσταση που αφορούσε τον Χ. Καλογρίτσα είχε να κάνει με την ώρα που κατατέθηκε η εγγυητική επιστολή του. Ωστόσο, δεν υπήρχε διορία – χρονικός περιορισμός – για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής για την τελευταία ημέρα πριν την έναρξη της διαδικασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version