Μαρίνα Σάττι: Με κίτρινη φόρμα, λεμόνια και καυτές πόζες στην πρώτη ανάρτηση μετά την πρόβα

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι Instagram@marina_satti

Μετά την πρώτη τεχνική πρόβα που πραγματοποίησε η Μαρίνα Σάττι στη Malmö Arena, μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από τα πρώτα 24ωρα στη Σουηδία, που ομολογουμένως ήταν πολύ καυτά.

Η πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας στη Eurovision 2024 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Μαρίνα Σάττι έδωσε μία μικρή γεύση σε όλη την Ευρώπη τι πρόκειται να κάνει στη σκηνή της Malmö Arena στον Β’ Ημιτελικό και αν προκριθεί και στον Μεγάλο Τελικό.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού, έχοντας στο πλευρό της τους χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και την Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το “ZARI”, εντυπωσιάζοντας με τη σκηνική της παρουσία, ενώ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και στους φανς του θεσμού.

Με τη Μαρίνα Σάττι να εξελίσσεται σε ένα από τα φαβορί της Eurovision 2024 και το “ZARI” να ακούγεται όλο και περισσότερο, η νεαρή καλλιτέχνις έκανε την πρώτη της ανάρτηση αμέσως μετά την πρόβα, δείχνοντας στους followers της τη σέξι της πλευρά.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε στο Instagram της, η Μαρίνα Σάττι ποζάρει στο κρεβάτι του ξενοδοχείου φορώντας μία κίτρινη φόρμα που έγραφε “haute mess”, έχοντας γυρισμένη την πλάτη στον φωτογραφικό φακό και κοιτώντας με νόημα.

Σε ένα άλλο βίντεο φαίνεται η ίδια να χορεύει μέσα στο πούλμαν της ελληνικής αποστολής, υπό τους ήχους βαλκανικής μουσικής, ενώ όπως φάνηκε, θέλησε να εμπεδώσουμε το logo που βρισκόταν στο πίσω μέρος της φόρμας της, αφού μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία αρκετές φορές, έχοντας κάνει ζουμ στο επίμαχο σημείο.

“γειααααα first day in Malmö”, έγραψε η τραγουδίστρια στο ποστ της, το οποίο συνόδευσε με πολλά emoji λεμόνια, στέλνοντας ίσως κάποιο μήνυμα στους haters.

Φυσικά, τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους περισσότερους να αποθεώνουν τη σέξι πλευρά της Μαρίνας Σάττι, ενώ πολλοί “είδαν” πίσω από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ένα κρυφό μήνυμα για το αν υπολογίζει τη γνώμη των επικριτών της.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα