News 24/7 στους 88,6: Ακούστε τώρα τον κλινικό ψυχολόγο Βασίλη Κατσαντώνη στην εκπομπή “Life in Balance”

News 24/7 στους 88,6: Ακούστε τώρα τον κλινικό ψυχολόγο Βασίλη Κατσαντώνη στην εκπομπή “Life in Balance”

Μία well-being επιλογή στα ερτζιανά που καταπιάνεται με όσα θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο ποιοτική.

Σήμερα, Κυριακή 14/4, ξεκινά η νέα well-being εκπομπή ”Life in Balance”, στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88.6. Η Δήμητρα Τσιγγενέ, Εditor in Chief του Ladylike.gr, θα βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο και θα παρουσιάζει κάθε μεσημέρι Κυριακής, από τις 13.00 έως τις 14.00, θέματα που έχουν σαν στόχο μία καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή.

Η νέα αυτή εκπομπή θα ασχολείται με θέματα που αφορούν την ψυχολογία, την υγεία, τη διατροφή, την άσκηση, τις σχέσεις και οτιδήποτε μπαίνει κάτω από την ομπρέλα του well-being. Κάθε Κυριακή, λοιπόν, η Δήμητρα Τσιγγενέ θα υποδέχεται στο στούντιο του News 24/7 έναν ειδικό και μαζί θα αναλύουν θέματα που θα κάνουν την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερη.

Η εκπομπή κάνει αυτήν την ώρα τον ντεμπούτο της αναλύοντας το θέμα του ”Burn Out” ή αλλιώς «Σύνδρομο Επαγγελματικής Εξουθένωσης». Ο κ. Βασίλης Κατσαντώνης, Κλινικός Ψυχολόγος, υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, συνεργαζόμενος γιατρός με το Doctoranytime, απαντά στις απορίες μας.

Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε ζωντανά τη συνέντευξη του δρ. Βασίλη Κατσαντώνη

«Τι διαφορά έχει το ”Burn Out” από την απλή «εργασιακή πίεση»;, «Ποιες οι βασικές αιτίες του;», «Ποια τα προειδοποιητικά σημάδια και τι μπορεί να κάνει ένας εργαζόμενος που το βιώνει;», «Γιατί εμφανίζεται πιο συχνά στις γυναίκες;». Συντονιστείτε τώρα στον News 24/7 στους 88.6 και μάθετε τις απαντήσεις.

Δείτε το ανανεωμένο πρόγραμμα του News 24/7 στους 88,6 αναλυτικά εδώ

* Μπορείς να κλείσεις ραντεβού με τον Κλινικό Ψυχολόγο κ. Βασίλη Κατσαντώνη, μέσω του Doctoranytime πατώντας εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα