Ο Μαρινάκης στο Μαξίμου. Είδε Τσίπρα, Παππά

Ο Μαρινάκης στο Μαξίμου. Είδε Τσίπρα, Παππά
EUROKINISSI

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης της ALTER EGO συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό

Για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον υπουργό Επικρατείας,  Νίκο Παππά, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το απόγευμα της Πέμπτης.

Στη συνάντησή τους παρών ήταν και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Με τον υπουργό Επικρατείας, συνάντηση είχε αμέσως μετά ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος.

Υπενθυμίζεται, ότι οι κ.κ. Αλαφούζος και Μαρινάκης ήταν οι πρώτοι από τους τέσσερις πλειοδότες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, που κατέθεσαν την πρώτη δόση του συνολικού αντιτίμου.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, η πλευρά Αλαφούζου κατέβαλε στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η πλευρά Μαρινάκη, που κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά 24.633.333,34 ευρώ (συνολική προσφορά 73,9 εκατ. ευρώ), για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού.

Την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια, που ανέρχεται στο ποσό των 25.300.000 ευρώ, κατέθεσε στις 26 Σεπτεμβρίου, το σχήμα Κυριακού (συνολική προσφορά 43,6 εκατ. ευρώ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεοπτικές άδειες, Δημοπρασία για τις άδειες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μετά τον Καλογρίτσα, ο Σαββίδης: Πώς θα προχωρήσει η διαδικασία για την άδεια

Τηλεοπτικές άδειες: Ο ΑΝΤ1 κατέβαλε την πρώτη δόση

ΓΓ Ενημέρωσης: Κατατέθηκαν οι πρώτες δόσεις από ΣΚΑΪ, Alter Ego

SHARE:

24Media Network