Στην κορυφή της τηλεθέασης η πρεμιέρα του The Voice

Στην κορυφή της τηλεθέασης η πρεμιέρα του The Voice

Κόκκινο χτύπησαν οι δείκτες τηλεθέασης στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του δημοφιλούς talent show του Ant1, The Voice

Θερμή υποδοχή επεφύλασσε το τηλεοπτικό κοινό στην προβολή του πρώτου επεισοδίου του μουσικού talent show The Voice από τη συχνότητα του Ant1, το βράδυ της Κυριακής

Η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος και ο Μιχάλης Κουινέλης, γύρισαν την πλάτη στους επίδοξους τραγουδιστές για τη διαδικασία των blind auditions, όχι όμως και οι τηλεθεατές που έμειναν προσηλωμένοι στις οθόνες τους καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Στο γενικό σύνολο, το The Voice σημείωσε ποσοστό 39,2% κορυφώνοντας στο τέταρτο μεταξύ 22.30-22.45 οπότε και κατέγραψε 44,9%.

Όσον αφορά στο δυναμικό κοινό, δηλαδή τις ηλικίες 15-44, τα μηχανάκια της AGB έδειξαν 45,9%, ενώ σε δύο τέταρτα η τηλεθέαση ξεπέρασε το 50%.

Συγκρίνοντας την τηλεθέαση που σημείωσε το πρώτο επεισόδιο των blind auditions του πρώτου κύκλου με το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου, φέτος το δημοφιλές πρόγραμμα του Ant1 κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, καθώς πέρσι είχε σημειώσει 35,2% στο γενικό σύνολο και 43,8% στο δυναμικό κοινό.

SHARE:

24Media Network