Στρατηγική συνεργασία News 24/7 στους 88.6 – Fortune Greece

Στρατηγική συνεργασία News 24/7 στους 88.6 – Fortune Greece
Στρατηγική συνεργασία News 24/7 στους 88.6 - Fortune Greece

Κάθε Σάββατο, η εκπομπή Business Monitor καταγράφει και παρακολουθεί θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, που έχουν εφαρμογή σε κάθε κομμάτι της ζωής μας.

Ο ειδησεογραφικός σταθμός της 24MEDIA, News 24/7 στους 88.6 , στο πλαίσιο της εξέλιξης και περαιτέρω ανάπτυξης, ανανεώνει το πρόγραμμά του και προχωράει σε στρατηγικής σημασίας συνεργασίες.

Μια εξ αυτών αποτελεί και η προσθήκη της επιχειρηματικής εκπομπής “Business Monitor“ με τον Editor in Chief του Fortune στην Ελλάδα, Τάσο Ζάχο. To Fortune αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα media business brands στον κόσμο.

Κάθε Σάββατο μεσημέρι (13:00-14:00), η εκπομπή Business Monitor καταγράφει και παρακολουθεί θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, που έχουν εφαρμογή σε κάθε κομμάτι της ζωής μας.

Μέσα από την αφήγηση ιστοριών, προσεγγίζει τη δημιουργική πλευρά των επιχειρήσεων, αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές τους, δίνει έμφαση στις αποφάσεις, στις εμπειρίες τους, στις έξυπνες κινήσεις, αλλά και στα λάθη τους, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του Fortune Greece.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή

News 24/7 στους 88.6, Αξία στην ενημέρωση

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα