Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Σπ. Καρατζαφέρης μετά την σύλληψη

Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Σπ. Καρατζαφέρης μετά την σύλληψη
ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ. EUROKINISSI

Στο ΑΤ Ψυχικού πέρασε τη νύχτα ο Σπύρος Καρατζαφέρης. Λίγες ώρες αργότερα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός". Διαβάστε γιατί συνελήφθη (Vid)

Συνελήφθη τα ξημερώματα, ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε παλαιότερο ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση Γιοσάκη.

Η χρονική συγκυρία για την ενεργοποίηση του παλαιού εντάλματος δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Ο δημοσιογράφος φέρεται να είχε στην κατοχή του έγγραφα που με άγνωστο τρόπο εκλάπησαν από το υπουργείο Οικονομικών.

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης δεν δημοσίευσε τα στοιχεία, ωστόσο κάλεσε από την εκπομπή του να παρέμβει παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, ώστε να διασταυρωθούν τα στοιχεία.

Δεν υπήρξε ανταπόκριση και ο κ. Καρατζαφέρης, προανήγγειλε ότι θα τα δημοσιεύσει. Το ίδιο βράδυ συνελήφθη.

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας σε έκτακτη εκπομπή του αδερφού του Γιώργου στο κανάλι ΑΡΤ, έξω από την ισραηλινή πρεσβεία του έκλεισαν το δρόμο συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας και παρουσία ενστόλου αστυνομικού, τον συνέλαβαν.

Ο κ. Καρατζαφέρης μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ψυχικού και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε απρόθυμος να πληρώσει το πρόστιμο που θα του επιβληθεί.

“Για την ποινή έχει γίνει αναίρεση στον Άρειο Πάγο και δεν μπορεί να εκτελεστεί. Θα αρνηθώ να πληρώσω και θα πάω στον Κορυδαλλό” είπε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα, λίγες ώρες μετά το ένταλμα σύλληψης, ένιωσε αδιαθεσία και αναγκάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο κ. Καρατζαφέρης, αρχικά αρνήθηκε, αλλά οι πιέσεις των ιατρών του έγιναν έντονες, αφού λόγω του άγχους και του στρες δεν μπορούσε να μείνει εκτός νοσοκομείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα