Το Business Monitor αναλύει την πορεία και τις τάσεις της φετινής τουριστικής σεζόν

Το Business Monitor αναλύει την πορεία και τις τάσεις της φετινής τουριστικής σεζόν
Business Monitor News 24/7

Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή "Business Monitor" στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 καλεσμένοι του Τάσου Ζάχου οι: Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, CEO του ομίλου Aldemar Resorts και Κατερίνα Σαντίκου, Ιδρύτρια της Workathlon.

Αυτό το Σάββατο στο επιχειρηματικό μαγκαζίνο στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 αναλύουμε το φαινόμενο του «Αirbnb», καταγράφουμε τι συμβαίνει στον ξενοδοχειακό κλάδο, συζητάμε για τις επενδύσεις στο Real Estate. Στο στούντιο ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος της Aldemar και η Κατερίνα Σαντίκου της Workathlon.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.com. Mια ώρα γεμάτη με ιστορίες και ειδήσεις από τον χώρο των επιχειρήσεων.

Στην εκπομπή του Σαββάτου κεντρικό θέμα θα είναι η πορεία του τουρισμού τη φετινή σεζόν και ειδικά τι συμβαίνει με το Airbnb, τα ξενοδοχεία και τους επαγγελματίες του χώρου.

Για το λόγο αυτό στο Business Monitor θα μιλήσουμε με τον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, CEO του ομίλου Aldemar Resorts, ενός από τους μεγάλους «παίχτες» στον ξενοδοχειακό κλάδο με συνολική δυναμικότητα 5.500 κλινών, 1.400 εργαζομένους, και ένα χαρτοφυλάκιο 8 πολυτελών ξενοδοχείων και 2 κέντρων θαλασσοθεραπείας.

Μαζί μας στο στούντιο θα είναι επίσης η Κατερίνα Σαντίκου, Ιδρύτρια της Workathlon, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που δικτυώνει επαγγελματίες του τουρισμού με εργοδότες του κλάδου. Μόλις στα 28 της μετράει αρκετές διακρίσεις και αυτή την περίοδο λανσάρει τη δεύτερη και ακόμη πιο αυτοματοποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας της.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος θα κλείσουμε με ένα πιο εναλλακτικό θέμα και την εταιρεία Ηempoil. Eίναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε στην πώληση προϊόντων βιολογικής κάνναβης και πριν δύο εβδομάδες κέρδισε τη πρώτη θέση του «Βραβείου Στέλιος Χατζηιωάννου» για το 2019, με τον γνωστό επιχειρηματία να μιλάει με θερμά λόγια την ομάδα τους.

Μαζί μας ο Γρηγόρης Μοράκος, Sales and Network Development της εταιρείας.

Συντονιστείτε στο Business Monitor αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version