Αισιοδοξία Ρέγκλινγκ για την Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ-Συνάντηση  του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον επικεφαλή του ESM Κλ. Ρέγκλινγκ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συνάντηση του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον επικεφαλή του ESM Κλ. Ρέγκλινγκ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

“H Ελλάδα θα βγει στις αγορές αν προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις” είπε ο επικεφαλής του ESM, σημειώνοντας ότι η εκταμίευση αναμένεται αρχές Ιουλίου

Την αισιοδοξία του για την εκταμίευση, στις αρχές Ιουλίου, της δόσης για την Ελλάδα, εξέφρασε επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, μετά το τέλος της συνάντησης με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, στο υπουργείο Οικονομικών.

Σχετικά με την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές ο κ. Ρέγκλινγκ ανέφερε ότι «εάν προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα εφαρμόζεται κανονικά, τότε μπορεί να συμβεί αργότερα φέτος ή στις αρχές του 2018».

Σε ερώτηση σχετική με το εάν είναι ικανοποιημένος από το ρυθμό εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων σημείωσε οτι: «Έχουμε δει πρόοδο, ορισμένες φορές υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά είμαστε ευτυχείς για το πακέτο μεταρρυθμίσεων, το οποίο έχει συμφωνηθεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσακαλώτος
SHARE: