Αντώνης Αγγελάκης: Οι διεθνείς μεταβολές πρόκληση για τις εγχώριες πολύ μικρές επιχειρήσεις

Αντώνης Αγγελάκης: Οι διεθνείς μεταβολές πρόκληση για τις εγχώριες πολύ μικρές επιχειρήσεις

Η παρέμβαση του Αντώνη Αγγελάκη στο συνέδριο με θέμα «Αναζητώντας τον Άλλο Δρόμο: Στρατηγικές Ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας» που διοργανώνεται από τον Όμιλο ΜΕΤΑΒΑΣΗ για τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, το Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ, και το Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή.

Το συνέδριο με θέμα «Αναζητώντας τον Άλλο Δρόμο: Στρατηγικές Ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας» διοργανώνεται από τον Όμιλο ΜΕΤΑΒΑΣΗ για τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, το Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ, και το Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή.

Πραγματοποιείται στον χώρο του Eteron (Λεωκορίου 38-40, Ψυρρή) μέχρι την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Σημεία της παρέμβασης του Αντώνη Αγγελάκη, δρ Τεχνολογικών Πολιτικών και Καινοτομίας

– Οι διεθνείς τεχνολογικές, παραγωγικές, οικονομικές και γεωπολιτικές μεταβολές σε διεθνές επίπεδο δημιουργούν νέα πεδία προκλήσεων για την ελληνική οικονομία και τις εγχώριες πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις.

– Η διαμόρφωση ενός πλέγματος πολιτικών υποστήριξης των μικρών επιχειρήσεων με επικέντρωση σε ένα ευρύ φάσμα συμπληρωματικών πεδίων (π.χ. επενδύσεις, χρηματοδότηση, τεχνολογικός μετασχηματισμός, πράσινη μετάβαση) συνιστά καίρια προϋπόθεση επιτάχυνσης των διαδικασιών παραγωγικής προσαρμογής τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα