Νεφελούδης: Είναι κατάντια αυτό που γίνεται στη ΓΣΕΕ

Νεφελούδης: Είναι κατάντια αυτό που γίνεται στη ΓΣΕΕ
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Β. Νεφελούδης Eurokinissi

"Η κυβέρνηση δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος. Τι να κάνει η αστυνομία; Να ξυλοφορτώσει τους συνέδρους;" ανέφερε σχολιάζοντας τα επεισόδια στη Ρόδο ο γενικός γραμματέας του υπ. Εργασίας.

“Είναι κατάντια αυτό που γίνεται σήμερα στην ΓΣΕΕ”, σχολίασε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Και πρόσθεσε: “Οι τραμπουκισμοί που συμβαίνουν προκαλούν απέχθεια στον κόσμο της εργασίας. Ο κ. Παναγόπουλος καταγγέλλει άλλους για τις δικές του ευθύνες. Η κυβέρνηση δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος. Τι να κάνει η αστυνομία; Να ξυλοφορτώσει τους συνέδρους; Δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ. Στη ΓΣΕΕ ελέγχονται μια σειρά από χρηματοδοτήσεις, είναι σε διαδικασία ελέγχου τα οικονομικά της ΓΣΕΕ”.

Μιλώντας για τους εγκλωβισμένους εργαζόμενους (σ.σ απλήρωτους μισθωτούς στον ιδιωτικό τομέα) αναφέρθηκε στο σούπερμάρκετ Καρυπίδης όπου οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για δύο χρόνια, στη Χαλυβουργική, πρακτορείο Ευρώπη, Scot και σε ΜΜΕ. “Έχουμε κάνει -συνέχισε- μέχρι και νομοθετική παρέμβαση. Το προβλημα με τον Καρυπίδη είναι ότι δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο. Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το επίδομα σε 13.400 εγκλωβισμένους εργαζόμενους”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα