Μέρισμα στους μετόχους της ΑΝΕΚ

default image

Η καταβολή μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή ανακοινώθηκε στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΝΕΚ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Χανιά

Η καταβολή μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή ανακοινώθηκε στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΝΕΚ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Χανιά.

Κατά την συνέλευση ανακοινώθηκε επίσης προς τους μετόχους ότι υπερκαλύφθηκε η αύξηση κατά 101, 5 εκατομμύρια ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ενώ αναλύθηκαν και όλα τα οικονομικά μεγέθη που όπως επισημάνθηκε από τον πρώτο αντιπρόεδρο Γιώργο Κατσανεβάκη δίνουν νέα αναπτυξιακή προοπτική στην εταιρεία που σύντομα θα προχωρήσει και σε ανανέωση του στόλου της.

Όσον αφορά στο μερίδιο της αγοράς , σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν για το 2006 στις γραμμές που συνδέουν τον Πειραιά με τα Χανιά και το Ρέθυμνο, η ΑΝΕΚ διακίνησε το 81,6% των επιβατών το 80,2% των ΙΧ αυτοκινήτων, και το 99,2% των φορτηγών.

Στη γραμμή Πειραιάς -Ηράκλειο το μερίδιο αγοράς ήταν 29,4 % για τους επιβάτες, 39% για τα ΙΧ και 49,9% για τα φορτηγά. Στις γραμμές της Βόρειας Ιταλίας ( Βενετία και Αγκώνα) τα μερίδια αγοράς ανήλθαν σε 32,6% για τους επιβάτες, 36.7% για τα ΙΧ και 32,3% για τα φορτηγά αυτοκίνητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα