Νέα πρωτοβουλία της JP Morgan

Νέα πρωτοβουλία της JP Morgan
Επιστρέφουν τα...κλεμμένα

Την επαναγορά των σύνθετων ομολόγων που κατέληξαν στο ΤΕΑΔΥ, πρότεινε η JPMorgan μετά από συμφωνία με τη North Asset Management

Την επαναγορά των σύνθετων ομολόγων που κατέληξαν στο ΤΕΑΔΥ, ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ-πρότεινε η JPMorgan μετά από συμφωνία με τη North Asset Management. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης, η JP Morgan προτείνει την επανάκτηση από τα ασφαλιστικά ταμεία των ομολόγων δίνοντας το ποσό που είχαν δώσει τα ταμεία, μείον τυχόν τόκους που έχουν καταβληθεί. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα επιβαρυνθούν και τα 8,4 εκατομμύρια ευρώ που φέρεται να έλαβε ως προμήθεια η “Ακρόπολις Χρηματιστηριακή”.

Η νέα προσφορά αντικαθιστά την πρόταση που είχε ανακοινώσει η JPMorgan στις 20 Απριλίου 2007. Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ενδιαφέροντος δίνεται η Παρασκευή 1 Ιουνίου 2007.   

Το ΤΣΠΕΑΘ είπε το “ναι”

Το ταμείο των δημοσιογράφων δέχτηκε την Πέμπτη τη βελτιωμένη προσφορά που κατέθεσε η Proton Bank και επιστρέφει το ομόλογο υψηλού ρίσκου των 130 εκατομμυρίων ευρώ, εισπράττοντας 133,1 εκατ. ευρώ. Προηγήθηκε το ταμείο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, που δέχτηκε την πρόταση της Marfin και αντικαθιστά το δομημένο με σταθερού επιτοκίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα