Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο

Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο

Μικρές πτωτικές τάσεις επικράτησαν τελικά στη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου με το γενικό δείκτη τιμών να κλείνει σε ποσοστό 0,34%

Μικρές πτωτικές τάσεις επικράτησαν τελικά στη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου. Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 4.151,36 μονάδες μειωμένος σε ποσοστό 0,34%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 226,6 εκατ. ευρώ.

Οι επί μέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους κατέγραψαν απώλειες και τις μεγαλύτερες είχαν οι εξής: Των προσωπικών και οικιακών προϊόντων με 1,57%, των τραπεζών με 1,30% και των τηλεπικοινωνιών με 1,09%. Αντίθετα την μεγαλύτερη άνοδο είχαν οι εξής: Του πετρελαίου με 1,94%, του εμπορίου με 1,25% και των πρώτων υλών με 1,22%.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 0,79%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης έχασε 0,36% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή πτώση κατά 0,03%.

Την μεγαλύτερη άνοδο είχαν οι εξής μετοχές: Ιντεάλ (Κ) +8%, Euroxx +6,85% και Μπουτάρης (Π) +6,25%. Αντίθετα την μεγαλύτερη πτώση είχαν: Λανακάμ (Κ) -9,50%, Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία -9,09% και Altius -8,67%.

Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 91 ενισχύθηκαν, 143 υποχώρησαν και 51 παρέμειναν αμετάβλητες.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα