Συνεργασία Ιntrasoft Int.-OHIM

default image

Με το Γραφείο Εναρμόνισης της Εσωτερικής Αγοράς (ΟΗΙΜ) υπόγραψε σύμβαση η Intrasoft Iternational, αναλαμβάνοντας την συντήρηση του λογισμικού

 Σύμβαση-πλαίσιο υπόγραψε η Intrasoft International για τη συντήρηση του λογισμικού των κεντρικών επιχειρησιακών συστημάτων του Γραφείου Εναρμόνισης της Εσωτερικής Αγοράς (OHIM), με έδρα το Αλικάντε της Ισπανίας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επταετής σύμβαση έχει προϋπολογισμό 21 εκατ. ευρώ και κατακυρώθηκε στην Intrasoft International μετά από διαγωνισμό όπου συμμετείχαν ακόμη δέκα διεθνείς κοινοπραξίες. Ο OHIM λειτουργεί ως κεντρική υπηρεσία για την εγγραφή εμπορικών σημάτων και προτύπων, προκειμένου αυτά να προστατεύονται στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τα συστήματα πληροφορικής του ΟΗΙΜ διευκολύνουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες που αφορούν τα Κοινοτικά Εμπορικά Σήματα, τα Διεθνή Εμπορικά Σήματα και τα Κατοχυρωμένα Κοινοτικά Πρότυπα και είναι ζωτικής σημασίας για ένα μεγάλο αριθμό εσωτερικών και εξωτερικών χρηστών. Επίσης έχει αναπτυχθεί ένα σύστημα ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-Business) για την υποστήριξη των ηλεκτρονικών αιτήσεων, επικοινωνιών καθώς και για την ηλεκτρονική αναζήτηση Εμπορικών Σημάτων και Προτύπων. 

Η σύμβαση αφορά στην υποστήριξη του απρόσκοπτου χειρισμού του μεγάλου αριθμού αιτήσεων του OHIM. Στο έργο αναμένεται να απασχοληθούν 35 μηχανικοί λογισμικού το χρόνο.

(Πηγή ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα