Το ΠΑΣΟΚ "αποκηρύσσει" τον Στουρνάρα για αντικαταστάτη του Προβόπουλου

Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συζήτηση, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ.6 του Κ.τ.Β., για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, Παρασκευή 3 Αυγ. 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ.6 του Κ.τ.Β., για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, Παρασκευή 3 Αυγ. 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ σε δημοσιεύματα που θέλουν τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, να διαδέχεται τον Γ. Προβόπουλο στο "τιμόνι" της Τράπεζας της Ελλάδος

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαδοχή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος από τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση, ή άμεση ή έμμεση αναφορά, σε παρόμοιο ζήτημα μεταξύ των κκ. Σαμαρά και Βενιζέλου», τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, να διαδέχεται τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο, τον Μάιο.

Επιπλέον, σημειώνεται στην ανακοίνωση πως «το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι η κυβέρνηση, που κινείται στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας, σέβεται πλήρως τον θεσμικό ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας και του διοικητή της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Στουρνάρας
SHARE:

24Media Network