Από βδομάδα οι προσλήψεις Αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια

Από βδομάδα οι προσλήψεις Αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια
Στιγμιότυπο από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξατάσεων για τους μαθητες των ΕΠΑΛ την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στο 1ο ΕΠΑΛ Ζωγράφου. Eurokinissi

Όλες οι πιθανές ημερομήνιες και οι πληροφορίες για τον αριθμό των εκπαιδευτικών και όσα χρειάζεται να ξέρετε.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 3/12, ή την Τρίτη, 4/12/2018, αναμένονται τελικά οι προσλήψεις αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του alfavita κάνουν λόγο για “μεγάλο αριθμό”.

Αναλυτικά οι ενημερώσεις των ΠΣΑΕΠ και ΠΑΣΑΔ:

ΠΣΑΕΠ:

Επικοινωνία είχαμε πριν λίγο με το Υπουργείο Παιδείας και ενημερώθηκαμε ότι οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν αρχές της επόμενης εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη).

Σε ερώτησή μας για την αργοπορία που παρατηρείται σε σχέση με αυτά που μας ειχαν πει και αφορούσαν την τρέχουσα εβδομάδα, μας ανέφεραν ότι τα κενά αλλάζουν συνεχως από τις διευθύνσεις και αυτός ειναι ο λόγος της καθυστέρησης.

Τέλος, για τον αριθμό των προσλήψεων δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, παρά μόνο μια πληροφορία, η οποία αναφέρεται σε μεγάλο αριθμό προσλήψεων.

Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσουμε εκ νέου.

ΠΑΣΑΔ:

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση που είχαμε πριν λίγο από το Υπουργείο παιδείας για σήμερα αναμένονται οι προσλήψεις στην Β/θμια αλλά δύσκολα αύριο θα πραγματοποιηθούν οι αναμενόμενες σε ΓΕΝΙΚΗ, Ειδική και ΔΥΕΠ στην Α/θμια.

Θα ενημερώσουμε για ό,τι προκύψει.

****

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκαν προσλήψεις 1330 αναπληρωτών στη ΔΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα