Πανελλήνιες 2017: Συνεχίζονται κανονικά στη Λέσβο από την Δευτέρα

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017 ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛ // ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017 ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛ // ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) EUROKINISSI

Έγγραφη διαβεβαίωση ότι τα σχολικά συγκροτήματα που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα είναι ασφαλή, έλαβε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται κανονικά από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και σύμφωνα με το πρόγραμμα οι πανελλαδικές εξετάσεις μετά την έγγραφη διαβεβαίωση της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. ότι τα σχολικά συγκροτήματα στη Λέσβο που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα είναι ασφαλή.

Το υπουργείο επίσης με την ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι θα μεριμνήσει ώστε οι εξ αναβολής εξετάσεις λόγω της σεισμικής διεργασίας από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στη Λέσβο, θα διενεργηθούν στο τέλος της παρούσας περιόδου σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στις ερχόμενες ημέρες.

Υπογραμμίζεται επίσης ότι λόγω της έκτακτης κατάστασης που δημιουργήθηκε από τον σεισμό, το υπουργείο θα αναλάβει την απαραίτητη νομοθετική πρωτοβουλία για την εισαγωγή των υποψηφίων των περιοχών που επλήγησαν, με επιπλέον ποσοστό στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πανελλήνιες 2017
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Mέτρα για την ανακούφιση των σεισμοπλήκτων της Λέσβου

Λέσβος: Η ηρωίδα δασκάλα που έσωσε δυο μαθητές μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7

Λέσβος: 482 κτίσματα μη κατοικήσιμα στη Λέσβο

SHARE:

24Media Network