Σε στάση εργασίας προχωρούν την Τρίτη οι καθηγητές

Διαβάστε ποιες ώρες έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας
- 15 Απριλίου 2013 22:22
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει για αύριο, Τρίτη 16 Απριλίου, στη μία μετά το μεσημέρι, έξω από το υπουργείο Παιδείας, δάσκαλοι και καθηγητές.
Οι εκπαιδευτικοί εκφράζουν την αντίθεσή τους, όπως επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση τους. Επίσης, δάσκαλοι και καθηγητές αντιδρούν στην κατάργηση οργανικών θέσεων, στις μεταθέσεις εκπαιδευτικών, τις συγχωνεύσεις – καταργήσεις τμημάτων και σχολείων, στην αύξηση του ωραρίου.
Στη διαμαρτυρία θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) και της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ).
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής εκπαιδευτικών στην κινητοποίηση το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας 11.00 – 14.00 και 14.00 – 17.00.