Συνέχεια της χούντας η Χρυσή Αυγή, λένε οι καθηγητές της ΟΛΜΕ

Βολές κατά της Χρυσής Αυγής στο μήνυμα της ΟΛΜΕ για το Πολυτεχνείο
- 15 Νοεμβρίου 2012 21:32
Για τη σημερινή κατάσταση που ζει ο ελληνικός λαός, ο οποίος δοκιμάζεται σκληρά από την οικονομική κρίση, μιλάει η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) στη διακήρυξη της για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, ενώ αναφέρεται και στη δράση της Χρυσής Αυγής.
“Σε αυτή την περίοδο, κρίσης και εξαθλίωσης, η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει μια ακόμα απειλή:
Η φασιστική συμμορία που γέννησε και επέβαλε τη δικτατορία στη χώρα, βρίσκει τη συνέχειά της σήμερα σε ένα θλιβερό μόρφωμα υμνητών και συνεχιστών της, τη “Χρυσή Αυγή”, που εκμεταλλεύεται την τραγική συγκυρία για να υπονομεύσει κάθε έννοια δημοκρατίας, ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης”.
Οι καθηγητές τονίζουν, επίσης, ότι “η κοινωνική δικαιοσύνη που διεκδίκησε η εξεγερμένη νεολαία στο Πολυτεχνείο εξακολουθεί να είναι μακρινό όνειρο”, ενώ επισημαίνει ότι “η θυσία των αγωνιστών του Πολυτεχνείου δεν θα πάει χαμένη”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ