Περίμενε 24 ώρες σε καροτσάκι για να βρεθεί ασθενοφόρο

Περίμενε 24 ώρες σε καροτσάκι για να βρεθεί ασθενοφόρο

Μια ολόκληρη μέρα χρειάστηκε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Τραγάνας για να βρει ασθενοφόρο και να επιστρέψει σπίτι του από το νοσοκομείο Λαμίας

Δεν έφτανε σε έναν πολίτη, που έτυχε να είναι και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Τραγάνας, που χτύπησε, αναγκάστηκε να περάσει και ολόκληρη περιπέτεια στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο Αργύρης Αλεξίου μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε, διακομίστηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έχοντας τραύματα στην σπονδυλική στήλη, οι γιατροί του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του με ασθενοφόρο προκειμένου να υπάρχει η ανάλογη προσοχή και όχι με οποιοδήποτε άλλο όχημα. Και εκεί αρχίζει η περιπέτεια του...

Μετά από τουλάχιστον πέντε ώρες παραμονής στα επείγοντα, όπου επρόκειτο να τον παραλάβει ασθενοφόρο, συνέχιζε να είναι καθηλωμένος στο καροτσάκι ενώ όταν, επιτέλους, εμφανίστηκε κάποιο ο οδηγός ενημέρωσε την οικογένεια του ότι το ωράριο του τέλειωσε.

Αφού πέρασαν και πάλι αρκετές ώρες, ένα άλλο ασθενοφόρο εμφανίστηκε στο νοσοκομείο αλλά και πάλι η μεταφορά του ήταν αδύνατη, αφού ήταν μόνος του ο οδηγός χωρίς τραυματιοφορέα. Έξι ώρες αργότερα η τύχη του άλλαξε και αφού περίμενε περίπου μία ημέρα στο νοσοκομείο χωρίς να υφίσταται θέμα υγείας, επέστρεψε στο σπίτι του.

Πηγή: lamiafm1.gr

SHARE:

24Media Network