8 βιβλία για τις διακοπές

Διαβάζεται σε 1'
ανοιχτό βιβλίο

Το podcast κλείνει τα μικρόφωνα και πάει παραλία. Πριν αποχωρήσει όμως έχει μερικές εξαιρετικές εκδόσεις να προτείνει για καλοκαιρινό διάβασμα.

Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με εκείνα τα βιβλία που θα μπουν στη βαλίτσα και θα έρθουν μαζί μας -ή μάλλον μαζί σας- μέχρι την παραλία. (Ή το εξοχικό για εκείνους τους λίγους που μισούν φανατικά τη θάλασσα).

Ας ξεκινήσουμε με μια-δυο παραδοχές: η λίστα με τα 8 βιβλία που ακολουθεί είναι μία υποκειμενική λίστα. Τα πώς και το γιατί έχουν να κάνουν με το ποια θα θέλαμε να πάρουμε εμείς φέτος μαζί μας. Επειδή όμως τυχαίνει να τα έχουμε διαβάσει (με μία εξαίρεση) προτείνουμε εκείνες τις εκδόσεις των τελευταίων περίπου 15 μηνών που ευχαριστηθήκαμε περισσότερο.

Επίσης, 8 βιβλία σε διακοπές μίας εβδομάδας δε διάβαζε ποτέ κανείς. Οπότε αν κάποιος τα καταφέρει, πρώτον μπράβο του, και δεύτερον ας μας πει τον τρόπο.

Ελληνική λογοτεχνία, αστυνομική λογοτεχνία, λίγο non-fiction και μεταφρασμένες εκδόσεις φτιάχνουν τη λίστα που ακολουθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα