Το 2025 το φαγητό το θέλαμε πάλι από τον τόπο μας

Διαβάζεται σε 1'
Το 2025 το φαγητό το θέλαμε πάλι από τον τόπο μας
24 MEDIA

Η Μάρω Παρασκευούδη λέει ότι οι γαστρονομικές τάσεις παραμένουν σταθερές στην ελληνική πρώτη ύλη. Α, και ότι έχουμε γεμίσει και καρβέλια ψωμί.

Tο γιουβέτσι και το κάθε κρέας και το κάθε ψάρι συνοδευόταν παλιά από μια τηγανητή πατάτα, από ένα ρύζι. Τώρα έχουν γίνει πιο ωραία, έχουν γίνει πιο ωραία τα πιάτα. Τα πιάτα έχουν μέσα και όσπρια και λαδερά και άλλα λαχανικά. Οπότε θα έλεγα ότι αυτό έχει πάει πολύ καλά. Δεν σημαίνει ότι οι συνταγές είναι πειραγμένες. Σημαίνει ότι είναι πλέον συνταγές που δεν μαγειρεύουμε στα σπίτια μας και συνταγές λίγο πιο καλά εκτελεσμένες και με καλή πρώτη ύλη.” 

Η Μάρω Παρασκευούδη εξηγεί στο Explainer του 2025 για το φαγητό πως οι ελληνικές συνταγές παραμένουν το νούμερο ένα ατού των εστιατορίων.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα