Οι διατροφικές επιλογές στον δρόμο για έναν πιο βιώσιμο κόσμο

Διαβάζεται σε 1'
Οι διατροφικές επιλογές στον δρόμο για έναν πιο βιώσιμο κόσμο

Το νέο podcast της ActionAid είναι γεγονός. Η ActionAid δημιουργεί μία σειρά podcast τριών επεισοδίων για να γνωρίσει στο κοινό τη Μαθητική Εβδομάδα Δράσης, την ιστορική Μαθητική Εκστρατεία της ActionAid, και την αξία που έχει η εκπαίδευση των παιδιών πάνω στη διατροφική δικαιοσύνη και την υπεύθυνη παραγωγή και κατανάλωση. Η σειρά «Η Διατροφική Δικαιοσύνη στα Σχολεία» υλοποιείται από την ActionAid με την χορηγία της Lidl Ελλάς.

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς, moderator του οποίου ειναι η Κατερίνα Ματιάτου, Επικεφαλής Ανάπτυξης της ActionAid, φιλοξενείται η Μαρία Ρουκούδη, Υπεύθυνη εταιρικής υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς. Στο επεισόδιο γίνεται αναφορά στη διατροφή και τη βιωσιμότητα των προϊόντων που καταναλώνουμε αλλά και στο πώς μπορούμε με τις καθημερινές διατροφικές επιλογές μας να συμβάλουμε σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο για τους ανθρώπους.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το τρίτο επεισόδιο.

Info:

Η Μαρία Ρουκούδη, Υπεύθυνη εταιρικής υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς εξηγεί πώς μπορούμε με τις καθημερινές διατροφικές επιλογές μας να συμβάλουμε σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο για τους ανθρώπους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα