Σακελλαρίδης: Ο Τσίπρας εξέφρασε την πλειοψηφία, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας

Σακελλαρίδης: Ο Τσίπρας εξέφρασε την πλειοψηφία, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας
ΑΘΗΝΑ - Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Σακελλαρίδη για το σχόλιο του εκπροσώπου της ΝΔ, σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στην κοινή συνέντευξη τύπου με την καγκελάριο Άνγκ. Μέρκελ

Ας μην βιάζεται να εξάγει συμπεράσματα η αξιωματική αντιπολίτευση. Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης με αφορμή τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραγκούνη σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κοινή συνέντευξη τύπου με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης, έπραξε το αυτονόητο. Δεν δήλωσε «ουδείς αναμάρτητος», όπως ο κ. Σαμαράς στην πρώτη του επίσκεψη στο Βερολίνο. Χωρίς να αναπαράγει τα στερεότυπα που χωρίζουν τους δύο λαούς εξέφρασε τις σκέψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας.

Όσον αφορά τη συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έθεσε με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».

«Έθεσε την αποτυχία των Μνημονίων, την ανθρωπιστική κρίση, τις γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο αλλά και το σκάνδαλο Siemens. Τόνισε την ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να προωθήσει μεταρρυθμίσεις που θα αποδίδουν φορολογική δικαιοσύνη και θα αντιμετωπίζουν την φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και την αναποτελεσματικότητα του κράτους» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα