Α. Σαμαράς: "Πριν το Πάσχα οι εκλογές"

ΑΘΗΝΑ-Βουλή 3η μέρα - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ  ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΑΘΗΝΑ-Βουλή 3η μέρα - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τον Απρίλιο τοποθέτησε τις εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς σε επίσκεψή του στο Βυζαντινό μουσείο με τη σύζυγό του. Δεν κάνει πίσω στην απόφασή του για λήξη της θητείας Παπαδήμου

Πριν από το Πάσχα τοποθετεί τις βουλευτικές εκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς , ο οποίος ευχήθηκε το 2012 να είναι και η χρονιά που θα ξεκινήσει η έξοδος της χώρας από την κρίση.

Ο κ. Σαμαράς και η σύζυγός του, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και σε ερώτηση σχετικά με τη συζήτηση για το αν θα οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες πριν ή μετά το Πάσχα, απάντησε:

"Μην πάμε στα πολιτικά, είμαστε στα πολιτιστικά, αλλά άμα χρειαστεί σας λέω ότι είναι πριν από το Πάσχα".

Ο πρόεδρος της ΝΔ είδε τα εκθέματα του Μουσείου, ενημερώθηκε αναλυτικά για την έκθεση Βυζάντιο και Άραβες", από τον προϊστάμενο εκθέσεων Σταμάτιο Χονδρογιάννη, και αμέσως μετά δήλωσε:

"Το Μουσείο ήταν καταπληκτικό, η ξενάγηση πραγματικά απίστευτη. Είμαστε στη χρονιά που θα ξεκινήσουν οι μεγάλες γιορτές για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης και είναι τιμή μου να βρίσκομαι τώρα στη Θεσσαλονίκη, που όλοι μας τόσο πολύ αγαπούμε. Εύχομαι το 2012 να είναι και η χρονιά που θα ξεκινήσει και η έξοδος από αυτή την πολύ μεγάλη κρίση που βιώνει όλος ο ελληνικός λαός και τη βιώνει πολύ επώδυνα. Να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε δυνατοί και ιδιαίτερη φροντίδα ο καθένας ας δώσει στους πιο αδύναμους, στα μικρά παιδιά, στη φτωχολογιά και στους γέρους τους ανήμπορους".

Εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Μουσείο συνομίλησαν για λίγο με τον πρόεδρο της ΝΔ και τον ενημέρωσαν ότι δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα για τα Σάββατα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου.

Του είπαν, μάλιστα, πως, αν δεν πληρωθούν, σκέφτονται να προχωρήσουν σε κλείσιμο του Μουσείου τα Σάββατα. Ο κ. Σαμαράς αναγνώρισε ότι είναι δίκαιο το αίτημά τους, αλλά είπε ότι είναι λάθος μορφή πάλης το κλείσιμο του Μουσείου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Μουσείο, τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευσαν ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ορφανός. Στη συνέχεια το πρόγραμμά του περιλαμβάνει γεύμα με βουλευτές και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τελεσίγραφο Σαμαρά για εκλογές πριν το Πάσχα

SHARE:

24Media Network