Άγρια κόντρα ΓΣΕΕ – ΠΑΜΕ στον “αέρα” του News 24/7 στους 88,6

Άγρια κόντρα ΓΣΕΕ – ΠΑΜΕ στον “αέρα” του News 24/7 στους 88,6
tharrosnews.gr

"Δεν πρόκειται να δεχτούμε να γίνει συνέδριο με προέδρους ΑΕ και golden boys" είπε ο Γιάννης Τασιούλας - "Το ΠΑΜΕ είναι μέλος μιας διεθνούς κομμουνιστικής συνομοσπονδίας, δεν μετέχει στην ΓΣΕΕ" απάντησε ο Γιάννης Παναγόπουλος

Στο “αέρα” του News 24/7 στους 88,6 συνεχίστηκε η άγρια κόντρα της ηγεσίας της ΓΣΕΕ με το ΠΑΜΕ που προκάλεσε την αναβολή του συνεδρίου.

Ο Γιάννης Τασιούλας πρόεδρος της ομοασπονδίας οικοδόμων, στέλεχος του ΠΑΜΕ, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού ανέφερε τα εξής:

“Η συνδικαλιστική κάστα γύρω από την ηγεσία της ΓΣΕΕ σπαταλούσαν τα λεφτά των εργαζόμενων μέσα σε πολυτελή θέρετρα και μέσα στη χλιδή, πίνοντας σαμπάνιες, πήγαν να νομιμοποιήσουν μέσα από μια παράτυπη διαδικασία τους νόθους συνέδρους, αντιπροσώπους που δεν εκπροσωπούν τίποτα. Ήμασταν έξω από την είσοδο του συνεδριακού κέντρου 16 ώρες κάθε μέρα και αυτοί δεν έβγαιναν από τα δωμάτιά τους”.

“Δεν πρόκειται -συνέχισε- να δεχτούμε να γίνει συνέδριο με προέδρους ΑΕ και golden boys. Εκτός αν το κάνουν σε κρουαζιέρα ή πάνε στη Σικελία”.

Απαντώντας ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος τόνισε:

“Το ΠΑΜΕ είναι μέλος μιας διεθνούς κομμουνιστικής συνομοσπονδίας, δεν μετέχει στην ΓΣΕΕ. Δια της βίας παρεμπόδισαν το συνέδριο. Γρονθοκόπησαν ακόμη και ηλικιωμένους ανθρώπους. Προσπάθησαν να μας βγάλουν από τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Επαιζαν το ρόλο του εισαγγελέα, του δικαστή και της αστυνομίας ταυτοχρόνως. Τα ξενοδοχεία ήταν εκτός σεζόν και η διαμονή ήταν οικονομική με το μοντέλο all inclusive”.

“Θα επιδιώξουμε -συνέχισε- να γίνει το συνέδριο με όρους δημοκρατίας και διαφάνειας. Η θητείας μας λήγει στις 24 Μαρτίου. Μέχρι τότε θα επαναπροκηρύξουμε το συνέδριο σύμφωνα με το καταστατικό. Θα καλέσουμε την εκτελεστική εξουσία να προστατεύσει το συνέδριο. Η αστυνομία αποχώρησε την ώρα που το ΠΑΜΕ έκανε το ντου. Υπάρχει ενδεχομένως σύμπτωση συμφερόντων κυβέρνησης και ΠΑΜΕ, δεν θέλουν να υπάρχουν συνδικάτα.. Το συνέδριο πρέπει να γίνει και να καλυφθεί από τη δημόσια τηλεόραση. Θα ζητήσω συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και με τον πρωθυπουργό. Θα κάνουμε τα πάντα για να μη διοριστεί η διοίκηση από το πρωτοδικείο.Αυτός είναι ο σκοπός τους για να λένε μετά ότι είμαστε διορισμένοι”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version