Αλέξης Χαρίτσης: Η Ελλάδα μοναδική χώρα πλέον στην Ευρώπη με βενζίνη πάνω από 2 ευρώ

Αλέξης Χαρίτσης: Η Ελλάδα μοναδική χώρα πλέον στην Ευρώπη με βενζίνη πάνω από 2 ευρώ
Αλέξης Χαρίτσης INTIME NEWS

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση από τον τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Χαρίτση για την ακρίβεια και τις τιμές της βενζίνης.

Με το hashtag #ακριβεια_Μητσοτακη ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με το ότι για μία ακόμη εβδομάδα η Ελλάδα έχει την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη.

Με ανάρτησή του στο Twitter, o κ. Χαρίτσης ανέφερε πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα πλέον την Ευρώπης που η βενζίνη βρίσκεται πάνω από τα 2 ευρώ, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως εξακολουθεί να επιδοτεί την αισχροκέρδεια και να καταρρίπτει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Για μία ακόμη βδομάδα η Ελλάδα έχει την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη! Η μοναδική πλέον πάνω από τα 2 ευρώ! Η κυβέρνηση επιμένει να επιδοτεί την αισχροκέρδεια και η χώρα μας συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα