Άμα φύγει η Χρυσή θα έρθει η Εθνική (Αυγή)

Άμα φύγει η Χρυσή θα έρθει η Εθνική (Αυγή)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΙΟΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Εν μέρει έκπληξη από τον Ηλία Κασιδιάρη. Ανακοίνωσε στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής πως σε περίπτωση απαγόρευσης καθόδου του κόμματος στις εκλογές, οι οπαδοί του θα μπορούν να ψηφίσουν την Εθνική Αυγή (vid)

Την ίδρυση κόμματος με την επωνυμία Εθνική Αυγή, εάν απαγορευτεί η κάθοδος της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, ανακοίνωσε σε ομιλία ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η ανακοίνωση έγινε το Σάββατο το βράδυ στη συγκέντρωση της ΧΑ στη Βασιλίσσης Σοφίας που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο των Ιμίων.

Όπως είπε ο ίδιος, στόχος είναι να είναι βέβαιη η ύπαρξη ενός “πατριωτικού κόμματος” σε εκλογική αναμέτρηση, εφόσον υπάρξει “πραξικοπηματική” απαγόρευση της Χ.Α.

Μάλιστα διανεμήθηκαν φέιγ βολάν στη συγκέντρωση με τα οποία πληροφορούνταν οι παρευρισκόμενοι πως το κόμμα είναι αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, ούτως ώστε “οι πατριώτες και εθνικιστές να έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν εκλογικά”.

Μάλιστα, ο κ. Κασιδιάρης είπε χαρακτηριστικά ότι “στις εκλογές θα κατέβουμε ό,τι και να γίνει” και ανέφερε εμφανώς με σαρκαστική διάθεση πως οι “Έλληνες πατριώτες ίδρυσαν την Εθνική Αυγή, στην οποία δεν συμμετέχουν οι δολοφόνοι που περιλαμβάνονται στη Χρυσή Αυγή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα