Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Παιδείας λόγω Χαλκιδικής

Στιγμιότυπο από την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Στιγμιότυπο από την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός ακύρωσε το πρωινό του πρόγραμμα και συγκεκριμένα τη συνάντηση με Σαμαρά και την επίσκεψη στο Παιδείας εξαιτίας των τραγικών εξελίξεων με την κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα.

Την προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την επίσκεψη στο Παιδείας ακύρωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω της τραγωδίας στη Χαλκιδική.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς και είχε δώσει εντολή προκειμένου κυβερνητικό κλιμάκιο να μεταβεί το ταχύτερο στην περιοχή, στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. Στην περιοχή είχε μεταβεί ήδη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοιδης.

Άτυπα στο συντονισμό μετέχει και ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος θα αναλάβει τη Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας. Βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον εκτελεστικό γραμματέα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νίκο Ιωάννου και το γενικό διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κ. Χαράλαμπο Στεργιάδη.

 Στις 12 θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση απο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα στην ΓΓ Τύπου για την αποτίμηση της κατάστασης στη Χαλκιδική και ανακοινώσεις για τον τρόπο διαχείρισης των συνεπειών της κακοκαιρίας απο πλευράς της κυβερνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαλκιδική, Μητσοτάκης, Κακοκαιρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι πρώτες προτεραιότητες του Μητσοτάκη και τι λένε από το Μαξίμου για τα πρωτογενή

SHARE: