Ανδρουλάκης: "Κανένα σενάριο κοινής καθόδου ΠΑΣΟΚ με ΝΔ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές"

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 9ου ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ --ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 9ου ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ --ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ EUROKINISSI

"Δεν υπάρχει κανένα σενάριο κοινής καθόδου του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές" δήλωσε ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

"Δεν υπάρχει κανένα σενάριο κοινής καθόδου του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές" τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στη διάρκεια συνάντησης με 40 νέους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους που είχε στη Θεσσαλονίκη.

"Διαφωνήσαμε με τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο, γιατί, επί της ουσίας, όπως τις προτείνει το υπουργείο Εσωτερικών, ακυρώνει τις δημοτικές παρατάξεις και ενδυναμώνει τις προσωπικές στρατηγικές σε μια εποχή που χρειαζόμαστε σύμβολα ενότητας και σχέδιο" είπε ο κ. Ανδρουλάκης και σημείωσε:

"Άρα, εμείς σήμερα, πρέπει να ενισχύσουμε τις συλλογικότητες και τον προγραμματικό λόγο. Οι τοπικές κοινωνίες δεν χρειάζονται σωτήρες αλλά προγραμματικές συλλογικότητες. Επίσης, απελευθερώνουμε, και ελπίζω να το κάνουν και τα υπόλοιπα κόμματα, τον θεσμό από τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις περί χρίσματος και ενθαρρύνουμε προτάσεις προγραμματικές, στη βάση της ανανέωσης και της προοδευτικής αντίληψης διακυβέρνησης των δήμων, από τα κάτω, από την κοινωνία των πολιτών".

Στη συνάντηση συμμετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι από τον νομό Θεσσαλονίκης και περιφερειακοί σύμβουλοι από την Κεντρική Μακεδονία. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τους κάλεσε να δώσουν τη μάχη για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Το μήνυμα, είπε, "είναι ανανέωση και συλλογικότητα" και τους ζήτησε να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την προσπάθεια, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντική.

"Διότι αν αναδείξουμε ένα νέο ανθρώπινο προσωπικό με μια άλλη κουλτούρα, με μια άλλη αντίληψη, θα βοηθήσουμε και τον θεσμό και τις ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις, ανανεώνοντας το πολιτικό προσωπικό", επισήμανε.

SHARE:

24Media Network