Απαράδεκτη δήλωση Λεβέντη: ‘Ο Τσίπρας βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του’

Απαράδεκτη δήλωση Λεβέντη: ‘Ο Τσίπρας βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του’
ΑΘΗΝΑ-Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ενωσης Κεντρώων// Ομιλία του προέδρου Βασίλη Λεβέντη.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Σε απίστευτη επίθεση προς τον πρωθυπουργό με αφορμή τη συνέντευξη της Μπέττυς Μπαζιάνα προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων με τις οποίες επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνέντευξη της συντρόφου του, Μπέττυς Μπαζιάνα στην Εφ. Συν.

Χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα, ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: “Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του. Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί για έναν πολιτικό”, εκτιμώντας πως το ότι δίνει συνέντευξη η σύντροφός του, δείχνει πως ο Α. Τσίπρας “φεύγει”. “Απορώ ποιος συμβούλεψε τον Τσίπρα να κάνει τέτοιες βλακείες”, πρόσθεσε.

“Η γυναίκα σου να δίνει πολιτική συνέντευξη και να τονίζει δεν είναι ψεύτης ο άνδρας μου, δεν είναι απατεώνας σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα τον κατηγορεί, αυτήν την αίσθηση της δίνει ο κόσμος. Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί του πρωθυπουργού. Όταν βγαίνει και λέει ότι ο Τσίπρας δεν είναι απατεώνας είναι σαν να ομολογεί ότι όλη η Ελλάδα τον λέει ψεύτη και απατεώνα. Η συνέντευξη αποδεικνύει την ανασφάλεια του πρωθυπουργού που νιώθει το τέλος του. Επιστρατεύεται για να σώσει το γόητρο τους ανδρός της”, είπε ακόμη. Διευκρίνιζε δε πως δεν ανέφερε ότι “η γυναίκα δεν έχει ρόλο. Άλλωστε, έχω πει πως εγώ τη δική μου τη γυναίκα την εμπιστεύομαι πάντα”.

Προχώρησε μάλιστα σε σύγκριση της συντρόφου του πρωθυπουργού με της συζύγους του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και τη Νατάσα Παζαΐτη. “Η Μαρέβα, η Παζαΐτη, η γυναίκα μου που δεν μιλούν είναι οπισθοδρομικές; Η δική μου γυναίκα είναι οπισθοδρομική που δε μιλάει;”. “Κλαρί είναι μια γυναίκα να επιστρατεύεται για να σώσει το γόητρο του αντρός της, εγώ δεν θα το δεχόμουν αυτό”, επανέλαβε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια η Μπ. Μπαζιάνα, ανέφερε στη συνέντευξη της πως είχε επιλέξει να μη μιλήσει το προηγούμενο διάστημα παρά τα αιτήματα των δημοσιογράφων και πως σήμερα, όσα λέει, τα λέει “με την ιδιότητα του πολίτη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα