Αποπομπή Μάρδα ζητά η Πιπιλή. 'Δήλωση που σπάει ταμεία'

ΒΟΥΛΗ - Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση των μελών των Επιτροπών, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.5 του Κ.τ.Β., από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού,  Ιωάννη Ανδριανό, για το θέμα της Οπαδικής Βίας, Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014. 
 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΒΟΥΛΗ - Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών των Επιτροπών, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.5 του Κ.τ.Β., από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανό, για το θέμα της Οπαδικής Βίας, Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Πώς αντέδρασε το στέλεχος της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, στο άκουσμα της δήλωσης Μάρδα, για ευνοϊκή μεταχείριση στους πρόσφυγες που θα επενδύσουν στη χώρα μας

Την αντίδραση του στελέχους της ΝΔ, Φωτεινής Πιπιλή, προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάγια, πως η κυβέρνηση μελετά σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα εξεταστεί το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο κύριος Μάρδας υπογράμμισε πως «εάν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής».

«Να αποπεμφθεί ο Δημήτρης Μάρδας από την κυβέρνηση, Δεν είναι δυνατό να γίνονται τέτοιες δηλώσεις» δήλωσε στο ΣΚΑΪ η Φωτεινή Πιπιλή.

"Ο κ. Μάρδας έχει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη για το τι σημαίνει ευρωπαϊκή χώρα σχολίασε το στέλεχος της ΝΔ και πρόσθεσε πως ο υπουργός έχει κάνει άλλες 4 με 5 άστοχες δηλώσεις στο παρελθόν, αλλά αυτή σπάει ταμεία" είπε η Φωτεινή Πιπιλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κυβερνητικό σχέδιο ανεύρεσης πόρων από πρόσφυγες. 'Ευνοϊκή μεταχείριση για όσους επενδύσουν στην Ελλάδα 250.000 ευρώ'

SHARE: