Χριστοφιλοπούλου σε Τόσκα: Δείξτε συστολή

Χριστοφιλοπούλου σε Τόσκα: Δείξτε συστολή
Η Εύη Χριστοφιλοπούλου Eurokinissi

"Διαχρονικό λάθος όσων κυβέρνησαν είναι ότι ενώ υπήρξαν νόμοι επί νόμων, το αλαλούμ που επικρατεί στο πολεοδομικό και χωροταξικό τομέα συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα" δήλωσε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

«Την επόμενη φορά δεν αρκεί να υπάρχει σχέδιο, το οποίο είναι ήδη και νομοθετημένο και με εγκύκλιο. Πρέπει και να δούμε πώς να το εφαρμόσουμε» δήλωσε στην εκπομπή «Οι Κάππα Κάππα» με τον Μανώλη Κοττάκη στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Πρόσθεσε ότι δεν αρκεί η δράση της Πυροσβεστικής αλλά χρειάζονται ασκήσεις σε περίοδο νηνεμίας για να δούμε το πώς θα συντονίζονται οι αρμόδιοι φορείς.

«Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και την ηλεκτρονική μορφή ενημέρωσης, δηλαδή να ενημερώνονται οι κάτοικοι με sms που αποστέλλεται μαζικά» συνέχισε η βουλευτής.

Τόνισε ότι στο ΚΙΝΑΛ αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο του Κινήματος για να στείλουν εθελοντές μηχανικούς στις πληγείσες περιοχές καθώς «οι επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές δεν αρκούν».

«Διαχρονικό λάθος όσων κυβέρνησαν είναι ότι ενώ υπήρξαν νόμοι επί νόμων, το αλαλούμ που επικρατεί στο πολεοδομικό και χωροταξικό τομέα συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα» επεσήμανε.

Συστολή ζήτησε από τον Τόσκα η κα. Χριστοφιλοπούλου. «Τούς ακούς και νομίζεις ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα