Χρυσή Αυγή: Ο Ν. Παππάς σκίζει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια από το βήμα της Βουλής

Συζήτηση στη Βουλή, για τις αιτήσεις άρσης της ασυλίας  των Βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Κωνσταντίνου Καραγκούνη, την Τρίτη 12 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στη Βουλή, για τις αιτήσεις άρσης της ασυλίας των Βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Κωνσταντίνου Καραγκούνη, την Τρίτη 12 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Έντονη ήταν όπως ήταν αναμενόμενο η αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια παιδιών μεταναστών που συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή με τον Ν. Παππά να σκίζει το κείμενο από του βήματος (vid)

Το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο κοινοβούλιο, με τον έναν από τους κυβερνητικούς εταίρους να δηλώνει ότι θα καταψηφίσει. Αρνητικά τοποθετήθηκε και η ΝΔ, αλλά φυσικά και η Χρυσή Αυγή, η αντίδραση της οποίας και ήταν έντονη.

Ο κοινοβουλευτικός επρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ανέβηκε στο βήμα, μίλησε για "προδοτικό νομοσχέδιο" και έσκισε το κείμενο επιδεικτικά μπροστά στους παριστάμενους βουλευτές. "Γράφουμε στα τελευταία των υποδημάτων μας το λαθρονόμο σας, αυτόν τον παράνομο και αντισυνταγματικό νόμο. Αυτό το νόμο εμείς τον σκίζουμε, πάρτε τον" είπε ο κ. Παππάς και έσκισε το κείμενο του νομοσχεδίου.

Ο προεδρεύων εκείνη την ώρα της ολομέλειας παρενέβη για να σημειώσει: "Θα μου επιτρέψετε να πω πως νόμου του ελληνικού κοινοβουλίου δεν σκίζονται". Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα δύο η συγκυβέρνηση: Το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια περνά με τη στήριξη Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ

SHARE:

24Media Network