Δεν αυτοδιαλύεται η ΔΕΑ λέει ο Αντώνης Νταβανέλος

Στιγμιότυπο από τις απογευματινές εργασίες της τρίτης ημέρας του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013.(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από τις απογευματινές εργασίες της τρίτης ημέρας του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013.(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η συνιστώσα Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, πιο γνωστή ως ΔΕΑ, δεν θα αυτοδιαλυθεί επισήμανε ο Αντώνης Νταβανέλος

Την έκπληξη του εξέφρασε ο Α. Νταβανέλος για τους υψηλούς τόνους ορισμένων στο συνέδριο, ενώ σημείωσε πως η ΔΕΑ δεν θα αυτοδιαλυθεί.

Παράλληλα άσκησε κριτική σε στελέχη που το προηγούμενο διάστημα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με όλες τις άλλες πολιτικές δυνάμεις πλην της Χρυσής Αυγής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, "άλλο κυβέρνηση της Αριστεράς, και άλλο κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά".

Στη συνέχεια ανέφερε πως "συμφωνώ με τον Γ. Βούτση ότι είμαστε σε πόλεμο και δεν περισσεύει κανείς", αλλά συμπλήρωσε πως "το δυσάρεστο είναι ότι αυτή η δήλωση έρχεται μετά το τελεσίγραφο "έχετε μια βδομάδα να αυτοδιαλυθείτε"".

Ο Αντώνης Νταβανέλος εκτίμησε πως συνιστώσες όπως η ΔΕΑ και η ΚΟΕ αποτελούν όπλα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του, και ξεκαθάρισε ότι η ΔΕΑ δεν πρόκειται να αυτοδιαλυθεί, τονίζοντας ότι "εμείς εικονική αυτοδιάλυση, αυτοδιάλυση τάχαμου, δεν πρόκειται να κάνουμε".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network