Διαφοροποίηση Μελά από ΑΝΕΛ: Θα ψηφίσω πρόεδρο Δημοκρατίας, αν συμφωνώ με το πρόσωπο

Διαφοροποίηση Μελά από ΑΝΕΛ: Θα ψηφίσω πρόεδρο Δημοκρατίας, αν συμφωνώ με το πρόσωπο

Θα ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν συμφωνώ με το πρόσωπο. "Οι αρχές της ΝΔ είναι μέσα στην ψυχή μου, και το μόνο που διαφωνώ είναι τα μνημόνια" λέει ο Π. Μελάς. Δεν θέλει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Όχι μόνο "εκτός γραμμής", αλλά σε ανοιχτή διαφωνία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες φαίνεται να βρίσκεται πλέον ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς μετά τις δηλώσεις του στο Βήμα.

Όπως ανέφερε σήμερα Τετάρτη στον σταθμό, προτίθεται να ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, αν συμφωνεί με το πρόσωπο που θα προταθεί, πολύ δε περισσότερο αν το πρόσωπο αυτό είναι ο Κώστας Καραμανλής.

Επίσης θα ψηφίσει υπέρ της νέας συμφωνίας με τους δανειστές αν αυτή βελτιώνει τη σημερινή κατάσταση. Ο κύριος Μελάς διευκρίνισε ότι παρά την ανακοίνωση του κόμματός του ότι θα καταψηφίσει οποιονδήποτε υποψήφιο Πρόεδρο, ο ίδιος εμμένει σε αυτές απόψεις του.

"Οι αρχές της ΝΔ είναι μέσα στην ψυχή μου, και το μόνο που διαφωνώ είναι τα μνημόνια", ανέφερε δε ο βουλευτής. Τάχθηκε επίσης κατά των πρόωρων εκλογών, ενώ διαφώνησε και με το ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη η ΚΟ των ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε ότι  το κόμμα δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην παρούσα Βουλή, κάτι που σημαίνει ότι η δήλωση Μελά, ίσως προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά της ηγεσίας.

Πηγές από το κόμμα των ΑΝΕΛ, έλεγαν ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής και εξέφρασαν την έκπληξή τους δεδομένου ότι ο κ. Μελάς, μόλις χθες, συμφώνησε στην ομόφωνη απόφαση της ΚΟ περί καταψήφισης Προέδρου, ανεξαρτήτως προσώπου.

SHARE:

24Media Network