Διαπραγματεύσεις Αναστασιάδη με Ευρωπαίους ηγέτες

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κρίση στην Ουκρανία την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.
(EUROKINISSI/ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΕ)
Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κρίση στην Ουκρανία την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις Βρυξέλλες. (EUROKINISSI/ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΕ) EUROKINISSI

Διαπραγματεύσεις με ηγέτες της Ε.Ε. θα έχει ο πρόεδρος Αναστασιάδης για το θέμα των εκποιήσεων ενυπόθηκων ακινήτων

Σειρά έντονων διαπραγματεύσεων με ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχει ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να υπάρξει κατανόηση, αλλά και αποδοχή των διατάξεων, που δεν αλλάζουν τη φιλοσοφία του νόμου, που ψηφίστηκε το Σάββατο για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων.

Σε σημερινές δηλώσεις του ο πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε ευχαριστίες και επεσήμανε την ευθύνη που επέδειξαν οι πολιτικές δυνάμεις. «Θα μελετήσω πάρα πολύ σοβαρά τις τροποποιήσεις που έχουν επέλθει μέσα από ξεχωριστά νομοσχέδια, με πλήρη σεβασμό στην επιθυμία όλων να προστατευτούν βεβαίως οι ευάλωτες ομάδες»,είπε.

Επίσης , ανέφερε ότι από αύριο ξεκινά ένα κύκλο έντονων διαπραγματεύσεων με τους κ.κ. Μπαρόζο, Γιούνκερ και την κ. Μέρκελ και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες ηγετών «προκειμένου να πετύχουμε την κατανόηση, αλλά και την αποδοχή διατάξεων, οι οποίες εν τη ουσία δεν αλλοιώνουν τη φιλοσοφία, δηλαδή του εκσυγχρονισμού ενός αναχρονιστικού του συστήματος μέχρι σήμερα, ενώ βεβαίως την ίδια ώρα να υπάρξει και προστασία των ευάλωτων ομάδων ενόψει και της κρίσης και των αυστηρών μέτρων που η Τρόικα είχε υιοθετήσει».

SHARE:

24Media Network