Δυσαρέσκεια στους ΑΝΕΛ για τον Δημήτρη Καμμένο

Δυσαρέσκεια στους ΑΝΕΛ για τον Δημήτρη Καμμένο
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος Eurokinissi

Η συμπεριφορά του βουλευτή, μετά και το τελευταίο κρούσμα αντιπαράθεσης του με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε την ενόχληση του Πάνου Καμμένου

Την έντονη δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, έχει προκαλέσει σύμφωνα με πληροφορίες από τους ΑΝΕΛ, η συμπεριφορά που επιδεικνύει ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καμμένος. Πηγές των ΑΝΕΛ ανέφεραν ότι ο προβληματισμός του προέδρου του κόμματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν κάθε φορά που υπάρχει μια μεγάλη επιτυχία για την χώρα, η οποία οφείλεται και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής βγαίνει και με τα πεπραγμένα του προκαλεί αρνητική δημοσιότητα…
Τελευταίο περιστατικό, που προκάλεσε και την δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας, ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
 
Το απόγευμα, την δυσαρέσκεια του για το ίδιο περιστατικό (χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον βουλευτή) είχε εκφράσει, μέσω ανάρτησής του στο twitter και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε: «Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα