Εκλέχθηκαν τα εννέα αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ

Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας,για την εκλογή νέου γραμματέα και μελών της πολιτικής επιτροπής,Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας,για την εκλογή νέου γραμματέα και μελών της πολιτικής επιτροπής,Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Εκλέχθηκαν εννέα αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής

Με την εκλογή των εννέα αιρετών μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ ,ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής.

Τα αποτελέσματα για τα αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας, είναι τα παρακάτω:

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ 285 ψήφοι ,ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (190) ,ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (185),

ΤΑΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (178),ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (168),ΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (141),ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ (116),ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (111),ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(106),ΜΑΚΡΗ - ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ (104),οι οποίοι και εκλέγονται. Δεν εξελέγησαν από όσους εξέθεσαν υποψηφιότητα οι ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ,ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ,ΜΕΤΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΚΑΡΤΣΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΙΑΝ) .

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network