Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο Γιάννος Παπαντωνίου

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΗ ΣΗΜΙΤΗ,ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ,ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ  (EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΗ ΣΗΜΙΤΗ,ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ,ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ (EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι αποφάσισε ο ειδικός εφέτης ανακριτής, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε για απολογία ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και τη σύζυγό του

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο πρώην υπουργός που κατηγορείται για παραβίαση νόμου περί πόθεν έσχες αναφορικά με την ύπαρξη λογαριασμού στη Λίστα Λαγκάρντ ύψους 2 εκ ευρώ που ανήκει στη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ.

Χρηματική εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ κατέβαλε η κ. Κουράκου, που φέρεται ως δικαιούχος του λογαριασμού, τον οποίον ο κ. Παπαντωνίου δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες, για να αφεθεί ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται, ότι για παραβάσεις του πόθεν έσχες αναμένεται να κληθούν τις προσεχείς ημέρες σε απολογία και οι πρώην υπουργοί Γιώργος Βουλγαράκης και Πέτρος Δούκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ποινικές διώξεις σε Παπαντωνίου Βουλγαράκη και Δούκα για το πόθεν έσχες

Παραπέμπονται Παπαντωνίου και Δούκας

Παραδοχή Παπαντωνίου: Οι μισές καταθέσεις στην HSBC είναι δικά μου χρήματα

Παπαντωνίου: Δεν γνώριζα για τις καταθέσεις της συζύγου μου στην Ελβετία

SHARE: