"Εμφύλιος" σε ΛΑΟΣ, γιατί είδε ο Γεωργιάδης μουσουλμάνο βουλευτή

23-11-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ολομέλεια,συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπ. παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ''Δομή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
23-11-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ολομέλεια,συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπ. παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ''Δομή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Επιστολή - καταγγελία στον Άδωνη Γεωργιάδη απέστειλε μέλος της ΚΕ του ΛΑΟΣ, με αφορμή συνάντηση του πρώτου με Μουσουλμάνο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά

Ο Παναγιώτης Αποστόλου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, με επιστολή του χαρακτήρισε "απαράδεκτη" την κίνηση του υπουργού Ναυτιλίας, Άδωνη Γεωργιάδη, να δεχθεί στο υφυπουργείο τον μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Όπως σημείωσε στην επιστολή του, ο Χατζηοσμάν είναι εκλεγμένος πρόεδρος της παράνομης - καταργημένης με ανέκκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου, "Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης".

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αποστόλου επισημαίνει στον υπουργό ότι με την ιδιότητά του αυτή, εκπροσωπεί το ελληνικό κράτος και κατ' επέκταση είναι "απαράδεκτο, να νομιμοποιεί τις έκνομες δραστηριότητες του βουλευτή Χατζηοσμάν, που σκοπό έχουν την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα και την ένταξή της στην «μητέρα» Τουρκία".

Ακόμη, αναφέρει σε έντονο ύφος: "Αν φαντάζεσαι, ότι, η περιβολή Υπουργικών και Υφυπουργικών τίτλων, μπορεί να μειώσει ή να μηδενίσει την Εθνική, πατριωτική συλλογική μας συνείδηση, απατάσαι ή πλανάσαι πλάνην οικτράν".

Αναλυτικά η επιστολή:

"Προς κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ.

Άδωνη,

Πριν λίγες ημέρες δέχθηκες στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας τον γνωστό, για τις ανθελληνικές θέσεις και δηλώσεις του, μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Αχμέτ Χατζηοσμάν. Ασφαλώς θα γνωρίζεις ότι, ο «κύριος» αυτός είναι εκλεγμένος πρόεδρος της παράνομης (καταργημένης με ανέκκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου), «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης».

Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί ότι ως Υφυπουργός Ναυτιλίας εκπροσωπείς το Ελληνικό Κράτος και θεωρώ απαράδεκτο, να νομιμοποιείς τις έκνομες δραστηριότητες του βουλευτή Χατζηοσμάν, που σκοπό έχουν την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα και την ένταξή της στην «μητέρα» Τουρκία, υποδεχόμενος αυτόν υπό την ως άνω ιδιότητά σου.

Με την ευκαιρία αυτή σου θυμίζω την από 4 Απριλίου 2011 (αρ. πρωτοκόλλου 817) επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Πετσάλνικο, όπου κατήγγειλα τους μουσουλμάνους βουλευτές Δ. Θράκης, Χατζηοσμάν και Μάντατζη και του ζητούσα να λάβει θέση για το ασυμβίβαστο του λειτουργήματος του Έλληνα βουλευτού και συνάμα της συμμετοχής τους στο προεδρείο (πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα) «Τούρκικου» σωματείου, στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας.

Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος να καταθέσω, πως γι΄ αυτή την επιστολή δεν έπραξες το παραμικρό με την ιδιότητα, τόσο του Γραμματέως Κ.Ε. κοινοβουλευτικού κόμματος, όσο και με την ιδιότητα του Έλληνος βουλευτού, παρότι η επιστολή σου είχε κοινοποιηθεί.

Σου θυμίζω, επίσης, πως με τον προκάτοχό σου Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής, Μιχάλη Βάρδα είχαμε κάνει υπεράνθρωπους αγώνες, ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα, αυτούς να τους υπονομεύει, να τους διασύρει και να τους ακυρώνει.

Αν φαντάζεσαι, ότι, η περιβολή Υπουργικών και Υφυπουργικών τίτλων, μπορεί να μειώσει ή να μηδενίσει την Εθνική, πατριωτική συλλογική μας συνείδηση, απατάσαι ή πλανάσαι πλάνην οικτράν.

Είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω δημόσια τέτοιες τακτικές και αντιλήψεις σου και σε καλώ υπό την ιδιότητά σου ως Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ., να συγκαλέσεις αυτήν, άμεσα, για να συζητηθεί το προκύψαν μέγιστο ηθικό και Εθνικό ζήτημα, από την υποτελή, επικίνδυνη στάση σου, θέτοντας ταυτόχρονα την παραίτησή σου στην διάθεση της Κεντρικής Επιτροπής.

Παναγιώτης Αποστόλου

Μέλος Κεντρικής επιτροπής ΛΑΟΣ

Πρώην Αναπληρωτής Κ.Ε. ΛΑΟΣ".

SHARE:

24Media Network