Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας ο Παύλος Χαϊκάλης για τις “μαύρες” συναλλαγές με τον Γ. Αποστολόπουλο

Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας ο Παύλος Χαϊκάλης για τις “μαύρες” συναλλαγές με τον Γ. Αποστολόπουλο
Ο Παύλος Χαϊκάλης Eurokinissi

Ενώπιον της επιτροπής κοινοβουλευτικής δεοντολογίας βρίσκεται ο Π. Χαϊκάλης. Τι φέρεται να λέει για το δάνειο προς τον Γ. Αποστολόπουλο. Ποιο το αίτημα της Φωτεινής Πιπιλή

Ενώπιον της επιτροπής κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, βρίσκεται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ενώπιον των μελών της επιτροπής ότι είχε δανείσει τον Γιώργο Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ προκειμένου, ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος να κάνει χρηματιστηριακή συναλλαγή, και όχι για λογαριασμό του κ. Χαϊκάλη, και ότι του επέστρεφε τμηματικά το ποσό αυτό.

 Ο κ. Χαϊκάλης κλήθηκε στην επιτροπή μετά από αίτημα της βουλευτή Φωτεινής Πιπιλή, για να διευκρινίσει από ποια δραστηριότητα έπαιρνε πίσω από τον Γιώργο Αποστολόπουλο χρήματα.

Λίγο νωρίτερα, η κ. Πιπιλή έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή της προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, με την οποία ζητεί διερεύνηση για τις οικονομικές συναλλαγές του Παύλου Χαϊκάλη.

«Η όζουσα υπόθεση Χαϊκάλη, η οποία εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη, έχει και μια παράμετρο που επιβαρύνει έτι περαιτέρω τη θλιβερή εικόνα εις βάρος του πολιτικού κόσμου» αναφέρει η βουλευτής στην επιστολή της και προσθέτει:

«Ως κοινωνός της πίεσης των πολιτών, οι οποίοι δυστυχώς συλλήβδην ακόμα και σε γελοίες περιπτώσεις κατηγορούν όλους τους βουλευτές, σας ζητώ να διερευνηθεί άμεσα η παραδοχή από το μέλος του Κοινοβουλίου κ. Παύλο Χαϊκάλη ότι είχε οικονομικές συναλλαγές με εξαιρετικά υψηλό τόκο με άλλο πρόσωπο και ότι με παρένθετο πρόσωπο έπαιζε σε χρηματιστήριο κατά παράβαση του Ν.3213/2003 αρ.2 παρ.5 περίπτωση α’. Τονίζεται ότι η περιγραφή αυτών των πράξεων από τον Βουλευτή Χαϊκάλη έγινε με μπαράζ δηλώσεών του στο σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα